Aanbod

Individuele begeleiding

Je kunt ook bij Sporen terecht voor individuele begeleiding. We werken, ook in individuele trajecten, op de identiteitslaag. Dat wil zeggen dat we verder kijken dan de laag van gedrag en vaardigheden.

We geven je scherp terug wat er in onze ontmoeting gebeurt. Je hebt aan ons geen “makkelijke”. We zoeken het ongemak met je op. Want daar waar je in het gemak blijft hangen, weet je zeker dat er niks gebeurt.

Iets nieuws doen is per definitie ongemakkelijk. Of levert soms zelfs angst, schuldgevoelens of schaamte op. Vaak wachten we tot we niet meer bang zijn om iets te doen. Dan kan je lang wachten. We helpen je niet van je angst af. We helpen je om de moed te vinden om bang te zijn en het toch te doen.

Hoe verleidelijk het ook kan lijken; zowel voor je begeleider als voor jou; we bieden je geen oplossing. En we helpen je nergens vanaf. We begeleiden je in het zoeken naar dat wat je te doen staat om jouw eigen route te bepalen.

We helpen je de juiste vragen te stellen aan jezelf. Soms zijn dat lastige vragen. We nodigen je uit om in beweging te komen. Om te zoeken waar je nog niet gezocht hebt. Om te kunnen zeggen wat je werkelijk te zeggen hebt; betekenis geven aan jezelf en daarmee aan je organisatie.

We werken niet met ellenlange trajecten van eindeloos veel sessies. We zijn meestal snel bij de kern van je vraagstuk.

Vaak is instromen in een trainingsprogramma daarna een logisch vervolg. En soms ook niet. Dat bepaal je uiteraard zelf.

We werken recht uit het hart en met beide benen op de grond.

Individuele begeleiding

Doelgroep
Leiders en professionals die behoefte hebben en bereid zijn om hun eigen patronen aan te kijken.

Trainers

Kosten
€ 175,- excl. BTW per sessie van 1 uur. 

Locatie                                              Bezelhorstweg 91
7009 KK, Doetinchem