Home / Onze plek
Je vindt onze trainingsruimte in de voormalige timmermanswerkplaats van Landgoed Huis Sevenaer. Een uniek monumentaal pand waar we in alle rust kunnen werken.
De ruimte
We openden onze eerste locatie in Doetinchem. In de zomer van 2024 verhuizen we naar Zevenaar. Op dit moment wordt de nieuwe trainingsruimte verbouwd en ingericht. Alle trainingen die starten vanaf september 2024 vinden plaats in ons nieuwe pand in Zevenaar.
We bouwen met veel aandacht en liefde een plek, die zowel uitnodigt tot ontmoeting, als de gelegenheid biedt om je even terug te trekken. Een hoge, lichte trainingsruimte, een aparte eetkeuken en écht lekkere koffie.
De omgeving
Tijdens de trainingsdagen zullen we je er regelmatig even op uit sturen. Vaak met een opdracht, soms gewoon om even te mijmeren en een frisse neus te halen. In je eentje, of samen met een van je mede-deelnemers.
Een plek om naar binnen te kunnen keren.
Het ontstaan van Sporen
Sporen heeft een verhaal. Dat verhaal begon in Doetinchem. En dat bleek veel langer terug te gaan dan ik ooit had gedacht.
Anne van Weeghel
Oprichter Sporen
Eind 2019 verhuisde ik met mijn gezin naar Doetinchem. Een woonboerderij, met rondom uitzicht en een eigen trainingsruimte. Dat wilde ik al heel lang.
Maar Doetinchem, wie had dat ooit gedacht. Ik niet in ieder geval. Ik groeide hier op. En toen ik op mijn 18e vertrok om in Utrecht te gaan studeren, heb ik gezworen dat ik hier nooit terug zou keren.
We hebben lang gezocht naar een boerderijtje tussen de weilanden. In de Betuwe, op de Veluwe en uiteindelijk in de Achterhoek. Dat het Doetinchem werd was toeval. Tenminste, dat dacht ik.
Overnachting en diner
Havezathe Carpe Diem
We werken voor onze trainingen met je Havezathe Carpe Diem. Hier kan je overnachten en heerlijk eten.
Het hotel en restaurant zijn gesitueerd in een karakteristieke grote boerenhoeve, midden in de natuur. Zodra je het erf van Havezathe Carpe Diem op loopt, ervaar je een oase van rust. Je bent er letterlijk ‘even weg’.
De chef-kok bereidt een heerlijk driegangendiner met seizoensgebonden-, biologische- en streekproducten.