Trainen in tijden van corona

Vanaf 3 maart 2021 is het weer toegestaan om trainingen te organiseren in niet-publieke ruimtes. Dat betekent dat onze trainingen door kunnen gaan. Klik hier voor meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.

In onze trainingen staan ontmoeting, ervaringen en diepgang voorop. Trainen doen we live en niet online. Mochten de coronamaatregelen opnieuw worden aangescherpt en bijeenkomsten van groepen van 10 mensen (2 trainers en 8 deelnemers) niet meer zijn toegestaan, dan verplaatsen we de training naar een moment waarop dit wel weer is toegestaan.

We volgen de voorschriften van het RIVM. En we vragen jou dat ook te doen.

In onze trainingsruimte

We nemen extra hygiënemaatregelen. We zorgen voor goede ventilatie. 

In onze trainingsruimte is het goed mogelijk om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten en te werken. In onze eetkeuken is dat lastiger. Zo lang het nog noodzakelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden lunchen we daarom in onze trainingsruimte. Bij mooi weer lunchen we natuurlijk buiten.

1,5 meter afstand

Voor al onze programma’s is het mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren tijdens de training. Dat vraagt zo nu en dan om een alternatieve werkvorm. We staan ervoor in dat dit niets afdoet aan de kwaliteit van onze programma’s.

Als je klachten hebt

We vragen je om niet naar onze trainingsruimte te komen als je last hebt van een van de volgende klachten:

  • neusverkoudheid,
  • loopneus
  • niezen
  • keelpijn
  • hoesten
  • plotseling verlies van reuk of smaak
  • verhoging of koorts
  • benauwdheid

Of wanneer een van je huisgenoten een van deze verschijnselen heeft in combinatie met koorts of benauwdheid.

Wanneer je een trainingsdag van een tweedaagse training moet missen omdat je vanwege bovenstaande klachten niet kunt komen, dan bieden we je een plek in een andere groep.

Wanneer je een trainingsdag mist van een achtdaags programma, dan is het wel mogelijk en ook wenselijk om het programma te blijven volgen in dezelfde groep. We zoeken dan samen naar een passende vorm om dat wat je gemist hebt in te kunnen halen.