Trainen in tijden van corona

In onze trainingen staan ontmoeting, ervaringen en diepgang voorop. Trainen doen we daarom live en niet online. Mochten de coronamaatregelen opnieuw worden aangescherpt en bijeenkomsten van groepen van 12 mensen (2 trainers en 10 deelnemers) niet meer zijn toegestaan, dan verplaatsen we de training naar een moment waarop dit wel weer is toegestaan.

We volgen de voorschriften van het RIVM. En we vragen jou dat ook te doen. 

In onze trainingsruimte

We nemen extra hygi├źnemaatregelen. We zorgen voor goede ventilatie. 

Veiligheid

We doen we er alles aan om deelname aan onze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Daarom verzoeken we alle deelnemers dringend om voor iedere trainingsdag een zelftest te doen. Dat geldt voor iedereen, wel of niet gevaccineerd. Er zijn ook zelftesten voor je beschikbaar hier op locatie. De trainers doen ook een zelftest voor iedere trainingsdag.

Als je klachten hebt

Als je klachten hebt die kunnen duiden op het coronavirus, laat je dan tijdig testen bij de GGD. Kan je niet op tijd getest worden en heb je klachten, kom dan niet naar onze trainingslocatie.

Wanneer je een trainingsdag van een tweedaagse training moet missen, dan bieden we je een plek aan in een andere groep. 

Wanneer je een trainingsdag mist van een achtdaags programma, dan is het wel mogelijk en ook wenselijk om het programma te blijven volgen in dezelfde groep. We zoeken dan samen naar een passende vorm om dat wat je gemist hebt in te kunnen halen.