Aanbod

Vragen vrijdag

Tijdens de Vragen Vrijdag ben je welkom met één voor jou wezenlijk vraagstuk. Een vraag die er voor jou echt toe doet.

We werken in een kleine groep van 6 personen. Jouw vraag komt dus altijd aan bod. Op Vragen Vrijdag kan je terecht als een meerdaags programma voor jou op dit moment niet passend is. Maar ook als je graag eerst wil kennismaken met Sporen. Je leert ons ten slotte het beste kennen als je aan den lijve ervaren hebt hoe we werken en wat dat je op kan leveren.

Het is ons vak om je te leren om anders te kijken. Om je te laten kijken zoals je nog niet eerder gekeken hebt. Dat gaat veel verder dan duiden of analyseren. We zijn erin gespecialiseerd om snel te zien op welke laag je vraag zich bevindt en daarmee ook op welke laag we moeten interveniëren om beweging te laten ontstaan, daar waar je vastliep.

Vaak is deelname aan de Vragen Vrijdag voldoende om weer verder te kunnen. Soms is een vraag die er echt toe doet te groot om in één dag helemaal te kunnen omvatten. Dan is er meer nodig. Tijdens Vragen Vrijdag helpen we je een flink eind op weg, zodat je nadien weer weet waar je het zoeken moet.

We beloven we je dat we je in beweging zetten, je anders laten kijken en je helpen richting te geven aan hoe je verder kunt met jouw vraag. Je krijgt altijd een vervolgstap mee die je kunt gaan zetten in antwoord op jouw vraag.

Als je behoefte hebt om jouw vraag eerst helder te krijgen voordat je komt, dan kan je je aanmelden voor een oriëntatiegesprek. Daarin onderzoeken we in een online ontmoeting van een half uur de wat de kern van jouw vraag is.

Als je na de Vragen Vrijdag besluit om deel te nemen aan een van onze andere trainingen, dan brengen we dit bedrag in mindering op de kosten voor die training. Uiteraard hoef je dat niet aan het eind van de dag meteen te beslissen.

Over Vragen Vrijdag

Doelgroep
Leiders en professionals die behoefte hebben en bereid zijn om hun eigen patronen aan te kijken.

Groepsgrootte
6 deelnemers

Trainers

Kosten
Deelname: € 350,- excl. BTW
Inclusief lunch

Wanneer je na Vragen Vrijdag besluit deel te nemen aan een van onze andere trainingen brengen we dit bedrag in mindering op de kosten voor je volgende training.

Tijden
Van 10 tot 17.30 uur

Locatie
Bezelhorstweg 91
7009 KK, Doetinchem

Data en aanmelden

21 mei 2021

11 juni 2021

15 juli 2021

17 september 2021

15 oktober 2021

12 november 2021